English

Κοκτέιλ Μαργαρίτα Η Ελληνική

Κοτέιλ με σόδα Χιω! Μαργαρίτα η Ελληνική εκδοχή : Πάγος, 10 ml φρέσκο στυμμένο λεμόνι, 10 ml μαστίχα, 30 ml λευκή τεκίλα, αλάτι, φέτα λεμόνι γεμίζουμε με σόδα Χίω. Τρόπος παρασκευής : Βάζουμε τον πάγο σε ένα μπλέντερ ή μούλτι και προσθέτουμε το φρέσκο στυμμένο λεμόνι, την μαστίχα και την τεκίλα και τα χτυπάμε όλα μαζί. Βρέχουμε το χείλος ενός ποτηριού μαργαρίτας ή ενός χαμηλού ποτηριού και το αλατίζουμε. Σερβίρουμε από το μπλέντερ και γεμίζουμε το ποτήρι με Σόδα Χιώ. Γαρνίρουμε με μια φέτα λεμόνι. Είναι ένα πολύ δροσερό κοκτέιλ, πίνεται ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας και αφήνει στο στόμα μια, ιδιαίτερα, εκρηκτική αίσθηση.Δοκιμάστε το!!!!