English

Χριστούγεννα 2016

Το μελομακάρονο είναι ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται βασικά από αλεύρι, σιμιγδάλι, λάδι, χυμό πορτοκαλιού και μέλι. Κατατάσσεται όπως και οι κουραμπιέδες στα πατροπαράδοτα εθνικά γλυκίσματα που θεωρούνται απαραίτητα σε κάθε ελληνικό σπίτι ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων. Στην Χιώ τα παρασκευάζουμε με αγνά ελληνικά υλικά με μία συνταγή παραδοσιακή της γιαγιάς. Χωρίς συντηρητικά γιατί βασιζόμαστε στην υγιεινή διατροφή. Σας προκαλούμε να τα δοκιμάσετε!